Back to All Events

Bootcamp Salsa Engine met Paul Baarn en Eveline Cuore Montagna

Op zondag 25 augustus organiseert Salsa Libre een salsa-bootcamp met speciale gasten. Die zondag komen namelijk niemand minder dan Paul Baarn & Eveline Cuore Montagna naar Volendam om een bootcamp 'Salsa Engine' te geven.
Ik zie je denken.. de salsa motor? Wat moet ik me daarbij voorstellen? Dat zit als volgt:

Als je kan salsadansen bezit je eigenlijk over allerlei vaardigheden. En die te samen maken dat jij (samen met je danspartner) plezier kan maken op de dansvloer. Paul en Eveline gaan op deze dag onder jouw salsa-motorkap kijken en zien wat er zich hier allemaal bevindt en waar nog aan te sleutelen valt.

Deze bootcamp duurt 3 uur en ligt aan de basis van heel veel salsa techniek, combinaties, musicality en connectie.

De focus van de bootcamp ligt op de technieken van leiden en volgen. De belangrijkste aspecten daarvan zijn alle aspecten van leiden en volgen, het gebruik van musicality en het opbouwen van de juiste connectie.

Bij deze bootcamp mag je veel persoonlijke feedback verwachten. De docenten dansen zelf mee ‘in de kring’ en kunnen dus gerichte en persoonlijke tips geven over jouw techniek van leiden en volgen, de intentie en de connectie.

Als instapniveau geldt “beginner plus”. We verwachten dus dat je de basispassen en technieken van salsa onder de knie hebt. Na het volgen van deze workshop heb je alle instrumenten in handen om je salsa verder te ontwikkelen en op een stevige basis door te bouwen!

Dus... wil jij ook leren hoe jij je salsadansen nog fijner kan maken; zowel voor jezelf als voor je partner? En aan welke technieken je nog kan werken? Kom dan naar deze bootcamp om weer geïnspireerd te starten aan het nieuwe salsaseizoen! Ik weet dat ik er in ieder geval zelf bij zal zijn; en Mike ook!

Wat: Salsa Engine Bootcamp
Door wie: Paul Baarn en Eveline Cuore Montagna
Wanneer: Zondag 25 augustus, 14.00-17.00
Waar: Amvo, Julianaweg 106, Volendam
Benodigd niveau: Beginners +
Kosten: €35,- pp
Inschrijven via info@salsalibre.nl
Let op: er is beperkt aantal plaats en inschrijven is een must!

PS. Eerder op zondag 21 juli is er de Bootcamp Musicality - Paul Baarn & Eveline Cuore Montagna in Assendelft. Ook een aanrader!

Earlier Event: July 12
Salsa Libre Party
Later Event: August 28
Bootcamp Ladystyling door Lis & Anouk